Ovaj blog je posvećen zvuku i njegovim raznim oblicima. Tokom godina sam nalazio puno interesantnih stvari vezanih za zvuk, pa sam došao na ideju da sve te interesantne priče, eksperimente, instrumente, uređaje, knjige, filmove, audio zapise i događaje grupišem na jedno mesto, pre svega kao ličnu evidenciju, da ne moram više da se mučim da nađem sve te stvari, a nadam se da će i vama pomoći u boljem razumevanju zvuka. Pored zvuka kao mehaničke oscilacije, pisaću i o njegovoj upotrebi u muzici, filmu, svakodnevnom životu, itd. Trudiću se da ne kršim tuđa autorska prava, al baš ako bude negde neki propust... Ukoliko se vlasnik autorskih prava javi, skloniću sporan sadržaj. Sve predloge, pdf knjige, linkove i slično, što smatrate da bi pomoglo da se napravi jedna riznica znanja o zvuku, šaljite na danilocrni[et]yahoo[dot]com

понедељак, 26. октобар 2015.

Sound Art Inkubator 2015.

Treći Sound Art Inkubator Galerije Močvara, po prvi put međunarodni, biće otvoren večeras od 20h i trajaće do petka, 29.10. Trinaest umetnika iz Hrvatske i Srbije predstaviće devet zvučnih instalacija koje će biti izložene u Pogonu Jedinstvo u Zagrebu. Na otvaranju će biti moguća i živa demonstracija nekih projekata, kao i razgovor sa autorima. Ulaz je besplatan.

Ovim putem pozivam sve koji se nađu u Zagrebu u ovom periodu da svrate i pogledaju instalacije, pošto će premijerno biti izložena i instalacija na kojoj sam jedan od autora - Zvuk Oka.




Нема коментара:

Постави коментар